PilatesYogi

Reformer lessen

Bij Pilatesyogi geven wij ook privé les in de reformer. De reformer is een exclusieve les op een apparaat die uitdaagt in het verkrijgen van kracht en souplesse. Dit kan in een privé personal training en in de toekomst in een groepsles.

Wij geven les in klassiek pilates de authentieke methode van Joseph Pilates.

De reformer werk op spieruithoudingsvermogen, kracht en tonus, verbetert de flexibiliteit en daagt de coördinatie en beheersing uit. De veren op het toestel geven steun en weerstand. De training wordt aangepast aan de persoon en is uitermate geschikt bij rug-, nek-, schouderklachten of verminderde flexibiliteit. De mogelijkheden van de reformer zijn bijna eindeloos.

Het geniale van de reformer is, dat je snel resultaat boekt. Een 1-op-1 les op apparatuur staat gelijk aan vele groepslessen op de mat. Afhankelijk van het niveau van de deelnemer worden er series van oefeningen uitgevoerd aangepast aan je eigen niveau. De training is gericht op een persoonlijke en uitgebalanceerde combinatie van controle, precisie, ademhaling en vloeiende bewegingen.

De reformer staat in de privé ruimte van Pilatesyogi. Dit is om de hoek bij de Schans. Boek nu je privé les door ons een bericht te sturen.

If your spine is inflexibly stiff at 30, you are old. If it is completely flexible at 60, you are young. Joseph Pilates 

“Everyone is the architect of their own happiness.”
Joseph Pilates

Open chat
Welkom bij PilatesYogi. Klik op "Open chat" om in contact te komen met Hilal Altin.