PilatesYogi

Yoga dance

Bij deze vorm van yoga wordt er gebruik gemaakt van bewegingen uit de Yoga, Martial Art, Native Dance maar ook van moderne dansvormen als Jazz, moderne dancing enzovoort. Dansen maakt je hoofd leeg en zet je gevoel in beweging. Door de danstaal te leren kun je je bewegingstaal vergroten. Daardoor kun je delen van je lichaam voelen, die je normaal gesproken minder bewust ervaart.

We dansen vanuit eenvoudige combinaties op gevarieerde muziek waarbij bovenal de beleving centraal staat. De vloeiende bewegingen en de muziek maken dat je in jouw gevoel gaat zitten en minder in je hoofd. Muziek resoneert en kan bij mensen aanraken wat niet meer in woorden te vatten is. Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare. Muziek nodigt zo uit om te ervaren en te laten zien wie je in essentie bent. Yoga, dans en muziek is zo een drie-eenheid; ieder deel van dit geheel draagt bij aan de betekenis van de andere twee delen. Ze versterken elkaar als metafoor voor het leven.

Yoga Dance een combinatie van yoga, dans en muziek kan helpen om de stemmingen en bewegingen, die je in het dagelijks leven niet of nauwelijks tegenkomt, aan te raken.

Yoga Dance is voor iedereen geschikt die het leuk vindt op muziek te bewegen. Beginners zijn van harte welkom.

“Everyone is the architect of their own happiness.”
Joseph Pilates

Sluit Menu
Open chat
Welkom bij PilatesYogi. Klik op "Open chat" om in contact te komen met Hilal Altin.