PilatesYogi

Livestreaming Lessen bij Pilatesyogi

Heb je geen tijd om naar yoga/pilatesles te komen? Voel je je niet fit genoeg en wil je liever thuis de les volgen? Vanaf nu kun je via livestreaming meedoen met alle lessen live vanuit Pilatesyogi. Je kunt livestreaming lessen volgen bij Pilatesyogi. Met de groep, maar dan vanuit je eigen huis. Deze livestreaming lessen zijn voor iedereen. Of je nu al yoga/pilates volgt of nieuw bent, iedereen is welkom. Hieronder vind je alle informatie over hoe je deel kunt nemen. We zien je graag online in de livestreamles of in levende lijve in onze studio.

Livestream yogales: ZO DOE JE MEE!

Praktische voorbereiding

 • Controleer je internetaansluiting.
 • Zorg voor een rustige plek in je woning, waar je je benen en armen gemakkelijk kunt uitstrekken en waar je niet gestoord wordt.
 • Gebruik een (hoofd/zit)kussentje, een deken of andere tools zoals de strip of het blok (een dik boek kan ook) om in de meditatie of eindontspanning volledig tot rust te komen. Daarnaast is het praktisch om een opgerolde handdoek, riem of sjaal voor de yoga bij de hand te hebben.
 • Pilatesyogi appt je voor de precieze benodigdheden voor de yoga of pilates.
 • Zorg dat je 10 – 20 minuten voor aanvang van de les start met inloggen in de online omgeving. Zo kunnen we op tijd met de les beginnen.

Deelnemen aan de livestream yoga/pilatesles

Je reserveert eerst je online-les via Momoyoga via onze site of de app van Momoyoga. Een half uur van te voren krijg je de link en wachtwoord van de Zoom. Check je mail of spam goed.

De online les vindt plaats via ZOOM: een digitale conference-omgeving. Deelnemen is makkelijk. Je kunt deelnemen via laptop of mobiel. Wij raden aan om via de laptop deel te nemen.

Laptop:

 • Klik op de link die je via de e-mail of app hebt ontvangen.
 • Een pop-up verschijnt waarin je kunt klikken op “open zoom.us”.
 • Selecteer: “use computer audio”.
 • Registreer om aan de les deel te nemen, toets het wachtwoord in dat je per e-mail hebt ontvangen.

Mobiel:

 • Download eerst de app ZOOM
 • Klik op de link die je via de e-mail of app hebt ontvangen, of neem deel aan de livestream via de button hieronder.
 • Registreer om aan de les deel te nemen, toets het wachtwoord in dat je per e-mail hebt ontvangen. 

Één livestream les is één les van je abonnement, één rit van je rittenkaart of een losse les. Je mag livestreaming lessen en live lessen bij Pilatesyogi combineren met je abonnement. De acties voor proeflessen gelden ook voor de livestreaming lessen. Dus 2 proeflessen voor €15 of 1 proefmaand voor €30 gelden ook voor de livestreaming lessen. De proefmaand en 2 proeflessen mag je ook altijd combineren met lessen bij Pilatesyogi live in de studio en livestreaming lessen thuis. 

Je kan ook alléén een livestreaming lessenpakket nemen voor €45 onbeperkt toegang voor meer dan 40 lessen per maand.

“Everyone is the architect of their own happiness.”
Joseph Pilates

Sluit Menu
Open chat
Welkom bij PilatesYogi. Klik op "Open chat" om in contact te komen met Hilal Altin.