PilatesYogi

Privésessie Yoga/Pilates of healing massage

Een Yoga of Pilates sessie voor jou alleen.

Kom je niet meer verder in je Yoga of Pilates oefeningen? Voelen sommige houdingen niet zo goed aan? Wil je meer leren over de achtergrond van yoga of Pilates?  Wil je pilates op de reformer en tower?Passen de reguliere lessen niet in jouw agenda? Of kun je hulp gebruiken bij het terugvinden van je evenwicht? Heb je een blessure opgelopen? En ben je op zoek naar een holistische aanpak die je als persoon versterkt en je balans doet terugvinden?

Dan is een Privésessie door senior master trainer Hilal Altin wat voor jou. 

Voordat we met de sessie beginnen, bespreken we eerst wat je vragen, wensen of doelen zijn. Indien nodig maken we dan samen een plan voor de langere termijn (3 – 6 sessies). Een sessie duurt 55 minuten en de docent begeleidt je in elke houding die past bij jouw behoeften. Samen ervaren we tegen welke fysieke en mentale grenzen je oploopt en hoe je daarmee het beste kunt omgaan om het gevoel van rust en balans in je leven te brengen.

Energetische healing

Zit je in een moeilijke periode in je leven of heb je gewoon meer tijd voor jezelf nodig? Wij geven ook energetische healing. Wat is dit precies? Tijdens een energetische healing ervaar je je inzichten in jezelf en je handelen. Problemen los je nooit op door hetzelfde te doen als waardoor je ze veroorzaakte en zonder daar inzicht in te krijgen, ga je ze ook nooit oplossen. Ook zal een energetische healing een duidelijk verschil laten zien tussen hoe je dingen zelf ervaart en hoe je er over denkt. We werken ook met een chakra- en aurahealing. Hierbij zetten we alles weer in balans voor je.

Massage

Massage kan ondersteuning bieden om meer in je lichaam te komen. Wanneer je veel in je hoofd zit, kan een massage juist dat aardse element bieden om je voeten weer ‘op de grond’ te zetten. Wanneer je lichamelijke klachten hebt, kan massage verlichting bieden en een herinnering voor het lichaam zijn hoe het is om (dat gedeelte van het lichaam) te ontspannen.

Dit is een ontspannende massage eventueel i.c.m. verschillende helingstechnieken, waaronder reiki. Ik werk intuïtief en geef extra aandacht daar waar nodig is. Het effect van deze massage is ontspannend en verlichtend. Een sessie duurt 55 minuten. 

Spreekt een Privésessie of healing massage je aan? Maak dan een afspraak via info@pilatesyogi.nl  

“Vrij zijn van wensen leidt tot innerlijke rust.”
Lao Tse

Sluit Menu
Open chat
Welkom bij PilatesYogi. Klik op "Open chat" om in contact te komen met Hilal Altin.